Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/0/c/wmls.be/httpd.www/wp-content/themes/toppic/functions.php on line 1050

Werner

Werner Michiels

EEN PASSIE VOOR FOTOGRAFIE

Reeds 28 jaar wonende in Keerbergen en afkomstig uit Tremelo. Je kan me omschrijven als een grapjas maar tegelijkertijd ben ik ook perfectionistisch en leergierig. Door mijn positieve eigenschappen te combineren met het vak probeer ik het kwaliteitsfotograferen eigen te maken. Of het nu foto’s of video’s zijn van dieren, feestjes, evenementen, bedrijven of sportwedstrijden, ik probeer altijd en overal er het beste van te maken. Met mijn “Drone-Licentie” is het ook mogelijk om luchtfotografie aan te bieden.

Mijn passie voor fotografie en video is ontstaan in de jaren 90 tijdens het parachutespringen. Dit was tot enkele jaren terug ook een van mijn gepassioneerde hobby’s. Een hobby waar ik meer dan 3000 sprongen gedaan heb met fototoestel en videocamera. In 2014 ben ik gestopt met valschermspringen en koos ik om mijn passie fotografie en videografie verder te zetten in een club met enkel MINI Coopers. Bij verschillende MINI-Clubs, ook men eigen MINI Club (MINI CLUB VLAANDEREN) ben ik ook reeds gekend voor mijn fotografie en videomontages, ook mede dankzij de vele promofilms die ik maakte voor Belgische en andere MINI-Clubs uit Nederland.

Ook bij bekende bedrijven uit België (Mediageuzen, Laeremans NV, Immo Margriet, VAB wegenwacht, Gemeente Tremelo, Austin Martin en nog vele ..) ben ik reeds gekend voor verschillende foto & video projecten die steeds een verrassende indruk maakte bij de klant. Elk project zie ik als een uitdaging en ga ik steeds enthousiast te werk, ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op mijn site. Elke foto (zonder gezichtsherkenning) kan worden aangekocht in elk formaat en met hoge resolutie . Mocht je vragen, prijsoffertes of iets dergelijks willen en je denkt dat ik je kan helpen, dan kan je me altijd contacteren. En ook op mijn Facebookprofiel : https://www.facebook.com/groups/1894417487340581/ ben je meer dan WELKOM !

 

Groeten,